Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Az adatkezelés jogcíme:

Adatkezelés akkor történik, ha a Vásárló a Webáruházon történő megrendelése útján a Szolgáltató számára megadásra kerülnek a Vásárló adatai.

Az adatkezelés célja:

Webáruház üzemeltetés, a Vásárlók számára a megrendelések postázása

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-90154/2015 és hírlevélre: NAIH-104107/2016

Rendelkezések:

Eladó/Szolgáltató a Vásárló vagy a Webáruház weboldalának felhasználója adatait harmadik fél részére nem adja át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében működik közre (pl. kiszállításban Magyar Posta,  egyéb futárszolgálatok), aki az Eladótól/Szolgáltatótól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

Eladó/Szolgáltató a Vásárló adatainak kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján jár el.

A Vásárló vagy a Webáruház weboldalának felhasználója a Webáruházban való vásárlással önkéntesen hozzájárul az adatai tárolásához, és az adatvédelmi nyilatkozatban rögzített módon való felhasználásához.

A jelen Webáruház egyéb weboldalakra, illetve közösségi oldalakra mutató linkeket is tartalmazhat. Amennyiben a Vásárló vagy a weboldal felhasználója ilyen weboldalakra irányuló linkekre kattint,  figyelembe kell vennie, hogy ezen weboldalaknak saját adatvédelmi szabályzataik vannak.

Szolgáltató nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget harmadik személyek weboldalaival (pl. PayPal rendszere), azok tartalmával kapcsolatban.

A Webáruház rendszerteljesítménye, használhatósága, valamint az azokon található termékekről és szolgáltatásokról való hasznos információk nyújtása céljából való optimalizálása érdekében Szolgáltató automatikusan információkat gyűjt és tárol naplófájlok formájában a weboldal felhasználójának számítógépén. Ez magában foglalja az Internet Protocol (IP) címet, a böngésző típusát, a nyelvbeállítást, az operációs rendszert, az internetszolgáltatót (ISP) és az időbélyegzőt. Amennyiben a Szolgáltató nem személyes információkat személyes adatokkal együtt használ fel, az információt az összekapcsolás időtartamáig személyes adatként kezeli.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatkezeléshez való hozzájárulás önkéntes. Abban a nem várt esetben, ha a Szolgáltató a személyes adatokkal kapcsolatos jogokat megsérti, a weboldal felhasználója vagy a Vásárló a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhat. Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes jogokat és jogorvoslati lehetőségeket az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 13-17. és 30. alfejezetei tartalmazzák.

A Vásárló vagy a Webáruház weboldalának felhasználójának személyes adatai a megrendelés kiszállításához és eladások nyomon követése céljából kerülnek tárolásra. Az adatkezelés időtartama visszavonásig vagy a megrendelés teljesítéséig tart. Vásárló vagy a Webáruház weboldalának felhasználójának személyes adatai kezeléséről tájékoztatást kérhet, illetve kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését vagy zárolását.

Aki a Webáruházban vásárol, az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadja, és az abban foglaltakkal egyetért.

Cookie

A Webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat Szolgáltató kizárólag jogszabályi előírás vagy megkeresés esetében adja át bármely hatóságok részére. A Webáruház szolgáltatásának igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. A „cookie”-k olyan szöveges információt tartalmazó kis fájlok, melyek – mialatt a Vásárló egy weboldalt lehív -, a web-szerveről áttárolódnak a Vásárló web-böngészőjére (pl. Internet Explorer, Firefox, Google Chrome). Ha a böngésző elfogadja ezeket az információkat, akkor a cookie tárolódik a böngészőben, és addig aktív marad, míg a böngésző nyitva van. A böngésző bezárásakor a szöveges információt tartalmazó cookie általában egy un. „cookie könyvtárban” tárolódik egy bizonyos „lejárati határidő“ elteltéig. Amennyiben ez az időpont elérkezik, a böngésző automatikusan törli azt az adott könyvtárból. A cookie-k-ban rövid információkat is lehet küldeni a web-szerver egyik kapcsolatától másik kapcsolatáig, ilyenkor ezek az információk rövid időre közben is tárolódnak. Ez egy egyszerű tájékoztató jellegű információ lehet arról, hogy a Vásárló egy bizonyos oldalt egyszer már meglátogatott, és ezt az oldalt mostantól nem szeretné többet látni. Amennyiben Vásárló nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak.

Remarketing

Az oldal látogatóit ezúton tájékoztatom, hogy facebook remarketing hirdetéseket alkalmazok.