SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A küldemények szállítása postai úton történik. A megrendelt ékszerek külön díszdobozban- de megrendelésenként egy csomagban, sérülésmentességét biztosító párnás borítékban, ajánlott levélként kerülnek postázásra. A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül postára adjuk.

A világ minden országába szállítunk. Az ékszer postára adásáról és annak információjáról külön e-mailben értesítünk, a küldemény azonosító kódját is megküldjük.

A szállítási díjak:

Postai alapdíj levélként : 600 Ft

A postai alapdíj csomagonként:

Magyarországra : 1500 FT

Egyéb országokba 1.800 Ft

Átlagos szállítási idő:

Magyarországon belül 2-3 munkanap

Egyéb országokba: 4-5 munkanap

Kérünk, figyelj rá, hogy a megrendeléskor a szállítási címedet helyesen add meg. Amennyiben egy küldemény visszaérkezik “ismeretlen címzett”, „nem kereste”vagy hasonló okokból, az újbóli postázásért ismét fel  számítjuk a szállítási költséget, és ezt az ismételt szállítási összeget már nem térítjük vissza egy esetleges pénz visszatérítési kérésnél.

Csak a postára adás határidejéről tudunk felelősséget vállalni, a kézbesítés határidejéért, illetve az elveszett küldeményekért nem. A postára adást követően a Magyar Posta Zrt. a saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt. A küldemény átvételekor felelősséged a küldeményt a kézbesítő előtt felbontani és ellenőrizni, és a terméken esett esetleges sérülés illetve egyéb panasz esetén jegyzőkönyvet felvetetni. Utólagos reklamációt csak hivatalos postai jegyzőkönyvvel áll módunkban elfogadni.

Nemzetközi, EU-n kívüli szállításkor a csomagok után a adó- és vámfizetési kötelezettség is téged terhel.

Az ékszerek személyesen is átvehetőek : 7621 , Pécs József utca 7

H-P : 8.00- 16.00

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Fizetési módok:

-Személyes átvétel esetén készpénzel

-Bankkártyás fizetés előreutalással

Számunkra a pénzügyi adataid nem kerülnek kiadásra.

Előre utalás

Átutaláskor kérlek, vedd figyelembe, hogy ha nemzetközi utalásról van szó (magyar vállalkozó vagyok, magyar bankszámlával), annak díja eltér a sima országon belüli átutalástól.

Előre utaláshoz további információk:

Utaláshoz szükséges adataim a következők, a megrendelésed visszaigazoló e-mailjében is megkapod, amennyiben az átutalásos fizetést választod.

Számlaszám: 11773315-01600397-00000000

Számlatulajdonos: Gajcsi Blanka Emese e.v.

Számlavezető bank neve: OTP Bank

Bank címe: 7621 , Pécs Király utca 66

Számla szám (IBAN): HU24 1177 3315 0160 0397 0000 0000

Swift: OTPVHUHB

A külföldről indított átutalások banki díját Neked kell állni.

Banki utaláskor megjegyzésként kérjük, tüntesd fel a rendelés azonosító számát. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

A megrendelést visszaigazoló automatikus e-mail kiküldését követő 3 munkanap áll rendelkezésedre, hogy rendelés teljes összegét átutald közvetlenül a megadott bankszámlaszámra. Ezt követően a megrendelt ékszert nem tudom tovább foglalásban tartani és a megrendelés törlésre kerül.